Hem » ENGÅNGSHANDSKAR » NITRIL

NITRIL

Nitril engångshandskar är ett utmärkt val för personer som arbetar inom hälso- och sjukvården, livsmedelsindustrin eller andra branscher där handhygien är viktigt. Nitril är ett syntetiskt material som är mer motståndskraftigt mot punktering, sprickbildning och kemikalier än latex eller vinyl.

Våra nitril engångshandskar är tillverkade av högkvalitativt nitrilmaterial som ger en hög grad av komfort och skydd. De är mjuka, lätta och bekväma att bära, samtidigt som de ger ett utmärkt grepp och fingertoppskänsla. De är även pulverfria, vilket minskar risken för allergiska reaktioner och kontaminering.

Vi erbjuder nitril engångshandskar i olika storlekar och tjocklekar, för att passa olika användare och applikationer. Våra handskar har också olika färger, som blått, grönt och svart, vilket underlättar att identifiera olika storlekar eller användningsområden.

Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa och pålitliga produkter till våra kunder. Därför har våra nitril engångshandskar genomgått omfattande tester för att säkerställa att de uppfyller höga kvalitetsstandarder och att de ger optimalt skydd och komfort för användarna.

Beställ dina nitril engångshandskar idag och upplev skillnaden själv!

Läs mer