Prisgaranti!

Vi på Barahandskar.se vill erbjuda sveriges billigaste handskar till alla företag! Våran ide är att alltid vara billigaste på marknaden utan behöva skicka offerter fram och tillbaka och slippa tuffa förhandlingar utan redan ifrån start ha bästa pris.

Våra priser är redan oslagsbara jämfört våra konkurenter med vårt stafflings system.

Skulle ni redan ha en leverantör med arbetshandskar med lägre priser, så slår vi dessa om ni kan visa oss underlag från era två, senaste inköp från er leverantör.

Skulle inte eran handske modell finnas med i sortimentet så erbjuder vi motsvarande modell ifrån ett annat varumärke till lägre kostnad så klart.

Konkurenters Kampanj erbjudande gäller inte inom prisgarantin då dom priserna är tillfälliga och inte är det ordinarie pris.

Kunder som gör av med större mängd handskar men vill inte beställa hem allt för många handskar åt gången på grund av platsbrist eller liknande, och vill få ta del av maxrabatten, så kan vi dela upp så det finns en möjlighet att dela upp utskicken efter önskemål, bara man uppnår orderkvoten för varje prisrabattering inom en 12 månadars period.

Mvh Barahandskar.se Billigaste handskarna på nätet.