Filter Laddar...
Pris: (SEK)
från
till
Storlek:  

Granberg

Om Granberg

Från en anspråkslös start på den norska landsbygden till att serva en global marknad.

Det är Granbergs historia sammanfattad i en mening.

För oss är det en historia om djupa rötter, beslutsamhet och vision.
Om en vilja att lyssna och lära sig och om förmågan att prestera och leverera. Vi levererar handskar till hårt arbetande händer världen över.

Granberg AS har för andra året i året i rad tilldelats det internationella industridesignpriset “Red Dot Award” för produktdeisgn, en av de mest prestigefyllda och viktigaste utmärkelserna för design I världen. Som förra året har Granberg vunnit för en ny produkt i sin serie av slag-och skärskydd.

- Designpriset är ett viktigt erkännade av vår framstående produktutveckling. Förutom att vi som alltid självklart satsat på kvalitet, har vi flyttat gränserna för design för att kunna ge våra kunder ett mycket kraftfullt handskydd utan att ge avkall på komfort, grepp eller funktionalitet, säger ägare och koncernchef Ole Marthon Granberg. Handsken är designad in-house av företagets eget produktteam under ledning av chefsdesigner Virginijus Urbelis.

2015, tilldelades Granberg det prestigefyllda designpriset för de två arbetshandskarna med slag- och skärskydd Granberg® 9001 och 9002. I år, 2016, har Granbergs vunnit för den nya handsken Granberg® 5501. Handsken har ett kraftigt men smidigt slagskydd I svart TPU på en handske av Typhoon® material som ger 360° skärskydd i nivå 5 enligt EN388.

Framgångarna för Granbergs produktutveckling och produktportfölj är resultatet av hängivenheten hos Granbergs erfarna forsknings- och utvecklingsteam och företagets nära kundrelationer. Den som leder forsknings- och utvecklingsteamet är företagets chefsingenjör Virginius Urbelis, som har en magisterexamen i polymerer och textilier, samt en doktorsexamen i materialvetenskap. Teamet, som har ett specialutrustat laboratorium för sitt utvecklingsarbete, har tagit Granberg till en ledande position när det gäller att utveckla smart design med optimal ergonomi. Med fokus på produktutveckling kommer Granberg fortsätta skapa innovativa lösningar för handskydd.
Mer om våra prisbelönta produkter
Kvalitet och innovation
Erfarenhet och kunskap

Med mer än 50 års erfarenhet besitter vi en unik produktkunskap och expertis som våra kunder drar nytta av. Säkra händer i handskar från Granberg har varit vårt mål ända sedan starten.

På Granberg tar vi ansvar. Vi anser att initiativ för en bättre miljö och socialt ansvarstagande är viktigt inte bara i dag, utan även är avgörande för en hållbar framtid. Tillsammans med våra samarbetspartners strävar vi ständigt efter att nå nya mål. Miljöansvar och socialt ansvar är en naturlig del av vår företagskultur.

Läs mer