• från 167,44 SEK
 • Ansell Engångshandske Pudrad Nitril TouchNTuff 92-500PACKNING/TRANSPORTFörpac...
  från 198,47 SEK
 • Ansell Engångshandske Nitril TouchNTuff 92-600 PACKNING/TRANSPORTFörpackning...
  från 198,47 SEK
 • Ansell Engångshandske Nitril TouchNTuff 92-605PACKNING/TRANSPORTFörpackningse...
  från 264,63 SEK
 • ANSELL

  I över ett sekel har Ansell levererat de mest avancerade skyddslösningarna till miljontals människor...på jobbet, i hemmet och i fara.

  I år 2018 är en mycket speciell milstolpe hos Ansell, eftersom det var 125 år sedan som vår historia började. Vår resa började 1893 när John Boyd Dunlop etablerade den australiska filialen till Dunlop Pneumatic Tire Company för att tillverka cyklar i Melbourne, Australien. En av mekanikerna som var anställda där var en hårt arbetande ung man vid namn Eric Norman Ansell.

  1905 upptäckte Eric Ansell en möjlighet när hans arbetsgivare var ute efter att göra sig av med en del tillverkningsutrustning. Med detta kasserade maskineri grundade han det som skulle bli Ansell Rubber Company, från början ett ballong- och kondomföretag som så småningom expanderade till kirurgiska handskar, hushållshandskar och arbetshandskar.

  Under åren sedan har miljontals människor kommit att lita på Ansells innovativa produkter och säkerhetslösningar för att skydda dem hemma eller på jobbet. Samma hängivenhet för kvalitet och innovation som började med Eric Ansell, fortsätter idag, eftersom Ansell har vuxit till att betjäna 25 globala industrier i 120 länder på ett sätt som formar och skyddar vår moderna värld.

  Läs mer